Brow lift i Ljungby

Välkommen till Växjö Elite brows and beauty!

Vill du ha behandlingen Brow lift med fantastiskt resultat?

Elite brows and beauty ligger i Växjö och här utför vi alla tänkbara typer av skönhetsbehandlingar. I vår vackra salong mitt i stan ser vi till att våra kunder får en paus i vardagen och blir omhändertagna från topp till tå. Våra tjänster och behandlingar sträcker sig bland annat till: brow lift, henna brow, kosmetisk tatuering av ögonbryn och läppar, microblading, lashlift och fransförlängning samt nagelförlängning.

Ögon och naglar i fokus

På Elite brows and beauty riktar vi främst in oss på nagelvård och ögon, men även andra tjänster går att finna. Förutom henna brow så gör vi fransförlängningar med både volymfransar och singelfransar för att designa dina fransrader precis som du vill ha dem. Vill du i samma veva tatuera in en permanent eyeliner, så är det inga problem. När det kommer till ögonbryn vet vi hur stor roll de spelar. Med hjälp av våra tekniker kan vi ändra formen, göra dem bredare eller fylligare och trolla med tunna bryn som knappt syns längre. Med en kosmetisk tatuering får du Hollywood-bryn på ett kick och resultatet håller länge.
Kom även in till oss för att pyssla om dina naglar. Välj mellan olika motiv och dekorationer på naglarna, olika form som spetsiga eller rundade naglar eller gör en snygg, fransk manikyr. Välkommen in till oss så tar vi hand om dig och dina händer och ögon!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Växjö Elite brows and beauty lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Brow lift i Ljungby

Vi ser alltid till att du blir nöjd!

Läppar som talar för sig själva

Har du tunna läppar och vill skapa en illusion av att de verkar större? Eller är du trött på utsmetat läppstift som måste kladdas på kontinuerligt under kvällen? På Elite brows and beauty i Växjö gör vi även kosmetisk tatuering på läppar på ett mycket naturligt sätt. Med korrekt teknik får vi dina läppar att se helt naturliga ut samtidigt som de verkar få det där lilla plutet många strävar efter. Kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra.

Vi kan skönhet!

Elite brows and beauty älskar skönhet och vi älskar att göra fina människor ännu finare. Oavsett om du söker en kosmetisk tatuering, brow lift, henna brow, nagelförlängning,  microblading, en fransförlängning eller ett franslyft (et s.k lashlift), så har vi vad du letar efter. Hos oss är du inte bara i goda händer vad erfarenhet beträffar – vi använder oss dessutom av säkra och granskade skönhetsprodukter när vi utför våra behandlingar. Teknikerna och apparaturen i vår salong är alltid uppdaterade för att passa in på marknaden och för att ge bästa resultat.

Våra tjänster

Kosmetisk tatuering - Växjö Elite brows and beauty

Kosmetisk tatuering

BOKA HÄR
Nagelförlängning - Växjö Elite brows and beauty

Nagelförlängning

BOKA HÄR
Microblading - Växjö Elite brows and beauty

Microblading

BOKA HÄR
Lashlift - Växjö Elite brows and beauty

Lashlift

BOKA HÄR
Fransförlängning - Växjö Elite brows and beauty

Fransförlängning

BOKA HÄR

Ditt självklara val när du vill hitta din skönhetssalong i Växsjö!

Kontakta oss

Prislista

Hos Elite brows and beauty kan du antingen kontakta oss direkt per telefon eller mail, alternativt slussas vidare till Boka Direkt och välja behandling eller en kombobehandling. Det är enkelt och smidigt och på Boka Direkt kan du även avboka en behandling.

Unna dig själv lite egentid eller ge bort ett presentkort

Alla människor förtjänar lite extra uppmärksamhet ibland. Kom in till oss på egen hand, ta med en vän eller väninna eller ge bort ett presentkort till någon du tycker borde bli ordentligt ompysslad. Våra priser passar alla plånböcker, eftersom vi anser att alla ska kunna unna sig lite av livets goda då och då. Kontakta oss redan idag för hjälp med brow lift!

BOKA HÄR VIA VIA VÅR BOKA DIREKT LÄNK:
https://www.bokadirekt.se/places/elite-brows-and-beauty-25585